Het laatste nieuws uit Nederland waarde bitcoin 2009 dodge u op Telegraaf. 647 0 0 1 21. 33 0 0 1 . Doorgaans is de plaats van een auto helder: voor de deur, onder de carport of in de garage.

Hoi Felix, Ik vind het super dat je de vegetarische maandag in ere houdt! Daarom stuur ik je graag mijn favoriete wintergerecht. Zij haalde mij drie jaar geleden over om iedere maandag een vegetarische dagrecept te plaatsen. Inmiddels is ruim een derde van de recepten hier op groentebasis. Dit is het gerecht van Anita Verkerk.

Trendwatcher des Vaderlands Adjiedj Bakas voorspelt wat ons in 2018 te wachten staat. Eerder kon je lezen dat we ons met gelijkgestemden steeds meer terugtrekken in kleine kring en dat we op het werk steeds meer zullen inspelen op veranderingen. Flirtangst en preutsheid liggen op de loer. Mijn vervangster Isabel was zakelijk en goed met cijfers en kon prima organiseren. Ik was al snel enthousiast.